Helsingissä koulutuksessa

Lokakuun loppupuolella kävin Helsingissä Laukkasen Laurin järjestämässä workshopissa. Koulutus oli sunnuntaina, mutta matkaan lähdin jo lauantaina. Muuten päivälle olisi tullut aika reilusti pituutta. Workshoppi alkoi sunnuntaina klo 9 ja päättyi n. klo 18. Päivällä oli lounastauko, mutta muuten joko seurattiin opetusta tai kuvattiin itse samalla opiskellen uusia tekniikoita.

 

Teknisessä mielessä aivan älyttömästi ei uutta asiaa tullut. Suurimpana antina oli aivan loistavat keskustelut kuvausbisneksestä, perustekniikoiden vahvistuminen sekä aivan huippu valokalustolla kuvaaminen kivana bonuksena. Oli myös mukavaa tavata ja tutustua uusiin kollegoihin. Myös monet nimet saivat kasvot. Olen seurannut monien tekemisiä heidän blogiensa ja somen välityksellä, mutta en ole koskaan nähnyt millaiset kasvot ovat kuvien takana. Olin kyllä tyytyväinen, että lähdin käymään isolla kirkolla haistelemassa vähän uusia tuulia. Sain tästä päivästä kyllä paljon inspiraatiota tuleviin projekteihin.

 

Alla muutama kuva päivältä. Kuvasimme harjoitusmielessä toisiamme, lisäksi meillä oli paikalla ammattimalli sekä stylisti. Kyllä tuli jälleen todistettua, että hyvällä työryhmällä kuvien ympärillä on äärimmäisen suuri merkitys.

 

Kuva 3:
Malli: Iiris J.
Stailaus ja HMUA: Kaisa Pohjola
Asessoorit: Nadia Laukkanen

 

Menu