Yritykset ja yhdistykset

 

Yritykset ja yhdistykset saavat kauttani laadukkaat kuvat mainoslehtisiin, kausijulkaisuihin tai vaikka nettisivuille!

Yritykset:

Yrityksille minulla on tarjota laadukkaita palveluita niin tuotekuvauksessa kuin yrityksen henkilöstökuvauksen tiimoilta. Tarvitsetteko mahdollisesti tuotteistanne kuvia yrityksen esitteeseen tai verkkokauppaan. Kauttani saat laadukkaat studiossa otetut valmiiksi valkoiselle taustalle syvätyt tuotekuvat esimerkiksi katalogeihin tai verkkokauppaan. Studioni on liikutettavissa myös teidän tiloihinne, jossa onnistuu isompien esineiden tai koneiden kuvaaminen sekä henkilöstön kuvaus työntouhussa. Katso tarkemmin mainos- ja tuotekuvaus välilehdeltä ja ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri teidän yrityksellenne sopiva kuvauspaketti.

 

Yhdistykset:

Onko yhdistyksellänne tulossa isompi tapahtuma ja tapahtumat halutaan saada taltioitua talteen tuleville sukupolville tai vain myöhemmin muisteltavaksi. Eri yhdistysten, orkestereiden sekä ryhmien ryhmäkuvaus ammattitaidolla. Ottakaa rohkeasti yhteyttä ja pyytäkää tarjous!

Urheiluseurat:

Urheiluseuroille tarjoan joukkuekuvauspalvelua. Kauttani onnistuu seuran nettisivuille sekä kausijulkaisuihin joukkue- ja yksilökuvat sekä vanhemmille on kehitetty mahdollisuus tilata kuvia itselleen kuvia printteinä verkkokaupan kautta. Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin kuvauksen järjestelyistä ym.

 

Lappeenrannan Naisvoimistelijat

DOKUMENTAARINEN HÄÄVALOKUVAUS, DOKUMENTAARINEN HÄÄKUVAUS, HÄÄKUVAUS, HÄÄKUVAAJA SAVONLINNA, HÄÄKUVAUS SAVONLINNA, HÄÄVALOKUVAUS, LAPSIKUVAUS, LAPSIKUVAUS LAPPEENRANTA, LAPSIKUVAUS SAVONLINNA, PERHEKUVAUS, PERHEKUVAUS LAPPEENRANTA, MUOTOKUVAUS, MUOTOKUVAUS LAPPEENRANTA, MUOTOKUVAUS SAVONLINNA, RIPPIKUVAUS SAVONLINNA, YLIOPPILASKUVAUS SAVONLINNA, VASTASYNTYNEEN KUVAUS, KIHLAPARIKUVAUS, MUOTIKUVAUS, TUOTEKUVAUS, TUOTEKUVAUS LAPPEENRANTA, TUOTEKUVAUS SAVONLINNA, MAINOSKUVAUS, MAINOSKUVAUS LAPPEENRANTA,VALOKUVAAJA LAPPEENRANTA, VALOKUVAAMO, VALOKUVAAMO LAPPEENRANTA, YRITYKSET JA YHDISTYKSET, YRITYSKUVAUKSET, HENKILÖSTÖKUVAUS, MAINOSKUVAUS, TUOTEKUVAUS MAINOSKUVAUS LAPPEENRANTA, TUOTEKUVAUS LAPPEENRANTA

Menu