Lapsikuvaus

 

Lapset kasvavat todella nopeasti eivätkä ole pieniä kuin hetken.
Toteutan toiveittesi mukaiset lapsikuvaukset vastasyntyneestä yksi- ja kaksivuotiaisiin sekä vähän varttunempaankin nuoreen.
Kuvat voidaan ottaa jossain sinulle tärkeässä paikassa tai vaikkapa ihan kotipihalla. Perinteinen studioruutu onnistuu myös studiossani.
Pyrin kuvaamaan lapsen mahdollisimman luonnollisena leikin lomassa ja tarjoan lapsellenne mahdollisimman mukavan ja rennon kuvauksen, jossa ei ole kiire mihinkään.

 

Lapsikuva studiossa/miljöössä 95,-

  • Kuvaus studiossa, miljöössä tai teidän kotonanne (ulkona säävaraus)
  • Koevedokset nähtävissä muutaman päivän kuluttua kuvauksesta kuvagalleriassa
  • 7-10 kuvaa valittavissa jatkokäsittelyyn
  • Kuvat toimitetaan digitaalisena.
  • Edulliset sekä korkeatasoiset lisäkuvat. Tästä lisäkuvahinnastoon!

 

 

Miljöökuvaukseen lisätään kilometrikorvaukset 0,45€/km (yli 5km matkoissa)

 

LAPSIKUVAUS/VAUVAKUVAUS:

Kuvaukseen saapuminen/ajanvaraus:

Kuvausajankohtaa varatessa kannattaa jo miettiä mikä olisi juuri teille sopiva kuvausajankohta teidän päivärytmiinne. Kuvaukseen kannattaa tulla pirteänä ja maha täynnä, niin hymykin irtoaa parhaiten.

Kuvauksen kesto:

Lapsikuvaus kestää yleensä noin yhden tunnin verran. Usein kuitenkin alle tunnissa on saatu jo paljon erilaisia kuvia eikä kuvauksessa mene niin kauaa.

Lapsen vaatetus:

Lapsi voidaan kuvata jopa kolmella erilaisella vaatekokonaisuudella. Vähintään yhdessä vaatekokonaisuudessa kannattaa olla kirkkaita värejä, jolloin kuviin saadaan raikas ja iloinen värimaailma.

Kuvausrekvisiitta ja omat lelut

Studiolta löytyy valmiiksi erilaisia leluja (pieniä leikkiautoja, pehmoleluja yms.), pieni musta nojatuoli, keinuhevonen jne.
Voitte kuitenkin erittäin mielellään tuoda mukana omia tavaroita: vaikkapa lapselle tärkeitä leluja, potkuauton, tuolin tms. jolloin kuviin saadaan aina jotain omanlaista.

Vanhemman rooli kuvauksessa

Useimmiten vanhemmat ovat mukana kuvaustilanteessa. Onkin hyvä, että kuvauksessa on tuttu ja turvallinen ihminen mukana. Lapsi kiinnittää myös vanhempaan aivan eri tavalla huomiota kuin kuvaajaan. Parhaimman tuloksen saa, kun vanhempi tulee aivan kuvaaja viereen, jolloin lapsen katsoessa vanhempaansa katse automaattisesti osuu myös kameraan. Jos vanhempi on sivussa tai paljon ylempänä kuin kuvaaja/kamera katse ohjautuu automaattisesti vanhemman suuntaan eikä kameraan.

Koevedokset:

Muutaman päivän päästä kuvauksesta pääsette katsomaan digitaalisia koevedoksia sähköpostiin saamallanne linkillä. Voitte katsella ja tarvittaessa tilata kuvia kaikessa rauhassa kotikoneellanne.

Kuvien tilaaminen

Koevedokset on pikakäsiteltyjä, usein suoraan kamerasta tehtyjä esikatselukuvia pienillä rajauksilla, eli ne eivät vielä vastaa lopullista kuvatuotetta. Teidän valitsemanne kuvat käsitellään huolellisesti parhaan lopputuloksen saamiseksi!

Käsitellyt kuvat toimitetaan teille digitaalisena.

Halutessanne voitte tilata paperikuvat sekä kiitoskortit kauttani. Niiden hinnasto löytyy Lisäkuvahinnasto-sivulta.

TallennaTallenna

Menu