Uusi vuosi – uusi toimialue – Savonlinna

Vuosi 2018 toi tullessaan isoja uudistuksia. Vuoden alusta oli muutto edessä uudelle paikkakunnalle Kerimäelle, Savonlinnaan. Olen Lappeenrannasta kotoisin ja koko ikäni siellä asunut. Nyt oli kuitenkin aika vaihtaa maisemaa vaimon työn perässä ja ottaa iso askel pois omalta mukavuusalueelta. Uusi kaupunki, uudet asiakkaat ja muutenkin uudet kuviot. Yrityksen pyörittämiseen haasteita tuo, että en tunne täältä Savosta vielä oikeastaan ketään eikä yksikään asiakas tunne minua. Onneksi ensimmäiset kuvaukset on täällä tullut jo kuvattua ja muutamia on jo sovittu keväälle sekä kesälle. Eli eiköhän sitä tästäkin mullistuksesta ajan kanssa selvitä 😉

Kun tieto paikkakunnan vaihdoksesta tuli, rupesin päässä pyörittelemään ajatusta. Pienen sulattelun jälkeen ajatus muutoksesta alkoi oikeastaan tuntuakin aika positiiviselta. Oivalsin, että ei Lappeenranta kotiseutuna tule häviämään mihinkään. Oikeastaan pystyn vain laajentamaan toimialuetta, koska nyt minulla on kaksi tukikohtaa parin tunnin ajomatkan päässä toisistaan. Esimerkiksi Parikkalasta minulla on lyhyempi matka kotiin Savonlinnaan, kun taas Savitaipaleelta voin ajaa Lappeenrantaan nukkumaan yön väliin ennen kuin ajan kotiin. Tämä helpottaa pitkissä hääkuvauksissa, kun ei tarvitse aamu varhaisella lähteä ja ajella yöllä kotia kohti useita satoja kilometriä. Asiakkailta en aio Savonlinna – Lappeenranta matkakuluja laskutella nykyisen kotiosoitteeni mukaan. Eli huoletta voi jatkossakin Lappeenrannassa varata kuvauksia ilman, että tarvitsee pelätä hinnan pompsahtamista matkakuluista johtuen. Muuten  katson aina matkakulut tapauskohtaisesti.

Summa summarum. Lappeenrannassa homma jatkuu kuten ennenkin. Lappeenrannasta löytyy jatkossakin studio. Tänne Savonlinnaan se on kokoajan rakenteilla ja varmaan alkukesästä se on siinä mallissa, että siellä päästään ensimmäiset kuvaukset toteuttamaan.  Joten oli sinulla kuvaajalle tarvetta Lappeenrannassa, Savonlinnassa tai jossain sillä välillä niin ottakaa reippaasti yhteyttä.

Menu